Ting at se og gøre i Tallinn

Tallinn er den største og hovedstaden Estland og kan prale af en befolkning på omkring 416, 470 mennesker. Det er beliggende på nordlige dele af Estland langs kysten af Finske Bugt og grænser Sankt Petersborg til Vesten og Stockholm mod øst. Tallinn er rangeret blandt de øverste globale byer og blandt 10 højt ratede verdens digitale byer. I 2011 var det den europæiske kulturhovedstad. På grund af sin beliggenhed tæt Polarcirklen, de fleste turister rejser til Tallinn i ferier Arctic Circle når byen boomer med turister.Der er flyvninger kann til Tallinn fra alle større byer. Du kan bestille en billig billet til Tallin på BravoFly med berømte flyselskaber.

Tallinn er et knudepunkt for store industrier især Informationsteknologi, fødevareindustrien og tekstilindustrien. Hvis du planlægger en ferie til Tallinn, der er masser af ting, der vil top din liste over skal se og gøre i Tallinn, herunder:

Den estiske Frilandsmuseet
Med sin hjem i Kopli Bayl, estisk Frilandsmuseet dybest set refererer til genopbygningen af et historisk landdistrikterne estisk fiskerleje dateret i det 18. århundrede. Dette museum er komplet i sin egen ret, og byder på en kirke, en skolebygning, en kro, en brandstation, flere møller og endda netto skure. Museet blev etableret i 1957 og har 68 gårde bygget på en 79 hektar jord med 72 bygninger, der er beliggende separat i Rocca al Mare. Her vil du nyde at lære og udforske om de forskellige traditionelle bygninger i denne dejlige naturlige omgivelser i et frilandsmuseum.

Kadriorg Palace
I Tallinn, den ‘Catherines dal «eller Catherinethal repræsenterer Petrine barok af 1. russiske Catherine, som er designet af Mikhail Zemtsov og Gaetano Chiaveri efter den berømte Store Nordiske Krig. Senere i det 20. århundrede Kadriorg blev den version af Catherinethal på estisk tilpasset hvilket forklarer, hvorfor stedet omtales som Kadriorg palads i øjeblikket. Du kan tage en tur i den smukke have, mens du nyder skønheden i blomster og omgivelser.

St. Olafs Kirke
Før Tallinn blev erobret af Danmark, blev St. Olafs Kirke betragtes som center for den skandinaviske samfund og blev bygget i sin tilstand i 1519. Det var dedikeret til Saint Olaf Norge og historier siger, at kirken bygherre, også kendt som Olaf døde af falder fra toppen tårnet efter dens afslutning. Mellem 1549 og 1625, denne kirke forblev den højeste verden spir, der blev brugt som en overvågning punkt og radio tårn af det sovjetiske KGB.

Kumu Art Museum
Dette er en af de klassiske kunstmuseer i Tallinn og den største i Østersøen og blandt de populære i Nordeuropa. Det er en filial af Art Museum of Estonia, og der er fire andre grene med Kumu kunstmuseum huser de vigtigste kontorer. Det fik den første permanente bygning i 1921 på trods af at der blev grundlagt i 1919. Det huser udstillingshaller og uddannelsescenter for kunstelskere og børn.