Det grundlæggende i golf betting

Nøglen til golf betting er differentiere de to vigtigste wagering muligheder, så vi er her for at tjene som din gambling caddie og give dig nyttige tips om hvordan man kan forstå PGA golf odds. Med golf, kan du enten satse på en person til at vinde en turnering eller deltage i “Matchup Betting”, som indebærer satse på kunstigt skabte golf matchups ved oddsmakers (bet på fodbold) sat specifikt til væddemål formål.

21663379372_9521e7c86f_z

“Betting to Win” et resultat begivenhed som The Masters er den mest almindelige måde at satse på golf. Da golf har flere turneringer i løbet af et år, “Betting to Win” naturligvis byder på mange indsatskrav muligheder.

Husk på, at ikke alle konkurrenter i en PGA golf turnering kan være individuelt opført for at vinde, så en anden golf betting mulighed er “feltet” bet som omfatter alle andre konkurrenter ikke er nævnt.

PGA golf odds på en “feltet” bet afhænge af, hvor mange golfspillere er opført og hvor sandsynligt det er for de øverste golfspillere til at vinde. Med andre ord, hvis de samme fem eller seks golfspillere synes at kæmpe om topplaceringerne på toppen af leaderboardet fra turneringen til turneringen, odds på “feltet” vil være langt højere, da der er mindre sandsynlighed for, at en af de longshots i det “felt” vil vinde. store forstyrrelser synes imidlertid at forekomme meget oftere i golf end andre sportsgrene, så en “feltet” bet er typisk sammenlignes med en satsning på de foretrukne odds-wise for at beskytte sportsbooks fra at tage et stort hit. Til gengæld for en mindre udbetaling, felt bettors gør opnå den fordel at have mere end én deltager, der kan vinde for dem.

Her er et eksempel:

Foretrukne eller top golfspillere = 5/1 til 10/1

36 eller deromkring andre kendte golfspillere opført individuelt = 10/1 til 200/1

Felt (indsamling af 36 eller mere er ikke angivet) = 10/1

Nogle sportsbooks vil også give dig mulighed for at satse futures på de fire store PGA turneringer, hvilket er endnu en måde du kan “Bet to Win”, der kan tilbyde dig tiltalende odds, fordi du satser langt forud for når begivenheden finder sted. For eksempel kan satse på Masters golf turnering 2006 nu får du meget bedre værdi på Tiger Woods, der kan være 10/1 på dette tidspunkt, men dip til 6/1 tættere på begivenheden, hvis han er på en rulle.