Golf Historie – En oversigt

Analysen af historie golf ved historikerne afslører adskillige fascinerende fakta, som gør os mere nysgerrig og ivrig i at kende oprindelsen og udviklingen af dette fantastiske spil-‘golf «. Historikere er under stort dilemma i fastlæggelsen historie og oprindelse golf, fordi den kinesiske historie, hollandsk historie og skotsk historie har beviser vedrørende oprindelsen af golf i deres land.


21663379372_9521e7c86f_z 22376747489_6cec2075b0_z

Så historikere er i en rettelse spore historien om golf. Når vi analysere oprindelsen af golf i kinesisk historie, siges det i deres historie, at de tidlige kinesiske folk spillet et spil meget lig golf, som havde de regler, næsten tilsvarende til i dag golf. En sådan henvisning er lavet i en kinesisk bog kaldet Dongxuan Records. Men den hollandske historie hævder hollænderne som grundlæggerne af golf. I hollandsk historie er det sagt, at hollænderne i det 13. århundrede A.D spillet et spil, hvor spilleren har en pind og spilleren rammer bolden lavet af læder ligner en golfbold. Kriterierne for at vinde dette golf spil (i historien); svarer til golf, hvor den spiller, der rammer bolden til målet ved maksimal afstand betragtes som vinderen.

Historien om skotske mennesker afslører, at de spillede et spil meget synonym med golf og den historiske golfspil de spillede blev kaldt “gowf«. De Scotts hævder, at de er opfinderne af golf baseret på deres historie og oprindelsen af golf er Skotland. Men moderne historikere mener, at dette spil kaldet “gowf ‘er ikke magen til” golf “, men det er synonymt med” hockey “. Men Scotts stadig ikke enig med det. Hollænderne refererer til de gamle ord i deres sprog som ‘kolf’ hvis betydning kan være bat eller stok. Yderligere beviser i historien om golf bliver løbende analyseret af historikerne. De har fundet ud af et billede i England, der afslører, at historien om golf starter fra 1340. Af alle domstole i verden, Musselburgh domstol fungerer som levende historisk bevis, fordi det viser, at Scotts spillede golf ganske ofte lige fra femtende århundrede. Den skotske dronning Mary ofte spillet dette spil i samme domstol.

Seneste analyse af oprindelse og historie golf blev foretaget af en kinesisk lektor navn professor. Ling Hongling. Han siger, at oprindelsen af golf spores til Kina, fordi kineserne spillet dette spil i begyndelsen elvte århundrede. Golf som pr deres historie blev spillet af den kinesiske monarki navnet ’sang dynasti «.

Men de Scotts siger, at de nuværende ay golfbaner har udviklet sig fra Skotland og referencen var skotsk historie, hvor det siges de gamle skotske golf grunde blev præsenteret med 18 kopper meget synonyme til moderne golfbaner.