Planlægger en golf ferie

Du skal vide, hvad du præcist forvente fra en golfferie. Du kan søge på internettet i vid udstrækning og også læse op golf magasiner. Du kan også spørge rundt i golf klub, fordi første hånd Begejstring er bedst, hvis du ønsker en pålidelig golf ferie. Før du sætter vores forskning, du har brug for at vide, hvor mange dage du giver for denne golf ferie, dit budget og de mennesker, der sandsynligvis vil ledsage dig på ferien.

Shortlist de steder, du gerne vil gå til. Find ud af navnene på gode resorts, hvor du kan bo i den tid af din ferie. Du skal vide, hvor mange kurser den udvej har, og også hvis de er åbne for besøgende. Nogle golfbaner er åbne for offentligheden kun i bestemt tid af året. Så det ville være godt at vide dette på forhånd. Også finde ud af Tee off tider gør du kan planlægge, hvad de skal gøre med den tid, du har i hånden, når du ikke spiller golf.Hvis du har brug for hjælp med flyvninger eller reservation af hotel, kan sites som BravoFly hjælpe dig med at planlægge ideelle ferie med billige flyselskaber som EasyJet og Ryanair.

For en golfferie skal du shoppe golfudstyr, der er passende. Du behøver ikke tage hele dit sæt med dig på din golfferie. Transporterer halvt sæt omkring er lettere og derfor burde være nok på din golfferie. Du har muligvis ikke til at shoppe golfudstyr specielt til din rejse, men sørg for at investere på en god pose til at bære din golf sat rundt. Du har måske andre golf venner med dig på turen og hver af jer vil bringe dit eget udstyr derfor ville det være klogt at arrangere tilstrækkelig stor køretøj til at rejse rundt på din ferie.